AutoCAD

Digitaliseren van al uw tekenwerk en het aanbrengen van aanpassingen op bestaande digitale tekeningen.
U kunt een beroep op ons doen wanneer u handmatig gemaakte tekeningen of tekeningen waarvan u geen digitaal bestand (meer) heeft wilt laten digitaliseren, ongeacht van welke aard deze tekeningen zijn. Ook wijzigingen die aangebracht moeten worden op bestaande tekeningen kunnen wij voor u verzorgen.

Het verzorgen van al uw tekenwerk op het gebied van werktuigbouw, civiele techniek, bouw en elektrotechniek.
En van de werkzaamheden van het tekenbureau is het verzorgen van inspectietekeningen voor o.a. de lagere en hogere overheden en voor (onder)aannemers. Wij kunnen u van dienst zijn op het gebied van werktuigbouw (staal en mechanisch), civiel technisch en elektrotechniek.

Op locatie inmeten en digitaliseren van objecten.
Het is mogelijk dat wij op locatie de gegevens verzamelen (o.a. inmeten) en vervolgens de benodigde tekeningen voor u maken. Verder werken wij in opdracht van o.a. architectenbureaus, bouwbedrijven, ingenieursbureaus, woningbouwverenigingen, makelaars, etc. die een deel van hun tekenwerk willen uitbesteden, bijvoorbeeld bij (tijdelijke) capaciteitsproblemen.

Wij nemen ook werk aan van particulieren. Wilt u bijvoorbeeld de bouwtekeningen van een verbouwing laten digitaliseren?
Wij kunnen dit voor u doen. In feite kunnen wij al uw tekenwerk verzorgen met AutoCAD. Staat hier niet bij wat u zoekt? Vraag dan naar de mogelijkheden.
Bij Heida - Kause v.o.f. is bijna alles mogelijk.

In de menu optie gallery vind u enkele voorbeelden van tekeningen die door Heida-Kause zijn gemaakt